06 - 24 43 59 58
Krisja Abelman
Krisja Abelman

Coaching

Veranderen is een kunst die vaak maar weinig te maken heeft met de corebusiness van een bedrijf. Doordat Krisja Abelman veel managementervaring heeft met verandertrajecten, is zij een goede gesprekspartner voor leidinggevenden en managers die bijvoorbeeld door groei of krimp voor een organisatieverandering staan.

“Een organisatie vaart er wel bij als de medewerkers zich prettig voelen bij het werk dat van hen gevraagd wordt. Medewerkers op hun beurt, varen er wel bij als zij weten dat zij een gerichte en nuttige bijdrage leveren aan de organisatie en als zij de ruimte krijgen om zich te ontplooien. Als er iets moet worden veranderd, roept dat meestal weerstand op. Hoe ga je om met die weerstand in jezelf of bij anderen? Hoe buig je dat om naar een constructieve houding?”

Coaching voor starters en binnen het MKB

Krisja heeft ruim ervaring met het coachen van startende ondernemers. Zij is coach en assessor bij de Minor Ondernemerschap van de HvA en maakte deel uit van de coachpool van het project IkStartSmart in Flevoland, Amersfoort en Gooi- en Vechtstreek. Tevens is zij coach en trainer bij de projecten Future Entrepeneurs en Zomerondernemen. Daarnaast heeft zij vier jaar gecoacht bij de College Companies van ROC Flevoland en werkt zij al jaren mee aan ondernemersprojecten in het basis- en voortgezet onderwijs.

Vragen die bij een coachingstraject aan de orde kunnen komen

  • Hoe begeleid je je mensen of je team?
  • Hoe ga je om met de weerzin tegen veranderingen?
  • Hoe begeleid je een cultuuromslag?
  • Welke cultuur heeft je bedrijf eigenlijk?
  • Past onze bedrijfscultuur bij het bedrijfsimago?
  • Hoe maak ik de medewerkers kwaliteitsbewuster?
  • Wat zou de volgende stap in mijn loopbaan moeten zijn en hoe pak ik dat aan?
  • Mijn bedrijf is door de eerste fase heen - en nu?

Doordat Krisja veel heeft gewerkt met mensen uit andere landen is zij ook een geschikte gesprekspartner voor expats. Zij weet bovendien uit eigen ervaring hoe het is om in een ander land te werken en daarin je draai te vinden. Krisja Abelman is senior practitioner coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) en werkt derhalve conform de gedragscode van de Nobco.

Contactgegevens

Abelman Coaching en Mediation 06 - 24 43 59 58 acmt@abelman.nl KvK: 39093035

Bezoekadres

P.J. Oudweg 41 1314 CJ Almere

Postadres

P.J. Oudweg 41 1314 CJ Almere